reizen
Naar Italië – VI – meer Verona

Naar Italië – VI – meer Verona

Gardameer en fietsend door Verona

We staan wat later op dan normaal. We ontbijten pas tegen negenen. Voor Marco geen probleem, hij blijft vrolijk en vriendelijk.

De kamers zijn redelijk bezet. Veel Duitsers die ook naar de opera zijn gegaan of nog gaan zo blijkt aan het ontbijt. Na het ontbijt ruimen we de kamer op omdat we vandaag voor 1 nacht in een andere kamer moeten. Onze kamer was al weer verhuurd toen we nog een dag verlengden.

Tegen het einde van de ochtend rijden we richting het Garda Meer, dat moet je toch gezien hebben. Nou dat is helemaal niks. Een grote commerciële kermis van pretparken met veel te veel Nederlanders. Wegwezen hier.

We besluiten een museum te pakken in Verona. Het Museo di Castelvecchio heeft prachtige religieuze werken. Er hangt zelfs een echte Rubens tussen. Na het museum lunchen we bij 33. We nemen beiden een heerlijke verse salade en een biertje. Een ‘doppio espresso macchiato’ na natuurlijk.

Daarna wandelen door de Via Roma naar de Arena. Daar pakken we een fiets terug naar de parkeergarage. Tegen vieren zijn we thuis. We liggen in de tuin op ligbedden lekker te lezen. Tegen acht uur doen we ons tegoed aan het laatste diner hier. 

Sambo vermaakt zich ook prima zien we op facebook