reizen
Kefalonia VI

Kefalonia VI

Vandaag gaan we voor het laatst met onze kanariegele fiat op pad.

We willen naar het zuiden, war de stranden bekend zijn vanwege de reuzenschildpadden die daar hun eieren leggen. We hebben immers zo’ n reuze schildpad in de haven van Argostoli zien zwemmen. Indrukwekkend was dat.

Een uurtje rijden later waren we in Skala aan de meest zuidoostelijke kant van het eiland. Mooi strand, wel weer kiezels en wat prijzen we ons gelukkig met ons eigen privé zandstrand waar je tussen de vissen kunt zwemmen. Enfin nu eerst maar even het strand in Skala op.

Wat opviel was het skala (grapje) aan watersportmogelijkheden dat daar wordt geboden. Ik kon het niet laten. Een jongensdroom ging in vervulling. Samen met Aline ruim een kwartier scheuren over zee op een heuse jetski. Kikken was dat, zelfs Aline vond het vet.

Daarna zijn Christijn en Aline nog op een soort watersofa achter een speedboot over het water getrokken. Ook dat vonden ze te gek. De foto’s spreken boekdelen.

Even wachten thuisfront, we nemen ze wel mee. We hebben al plannen gemaakt voor een familievakantie naar dit eiland in september volgend jaar. De ergste hitte is dan weg, er waait altijd een verkoelend briesje uit zee en het is toch allemaal redelijk dicht bij Nederland. 2,5 uur vliegen en 15 minuten met de auto en je bent hier. Wij in ons appartement, pa en ma hier pal naast ons. Lotti, Ton en de kids beneden en daar weer naast Egbert, Cathy’s en de kids die nog mee willen. Wij weten inmiddels de goede plekken om heerlijk mediteraans- Grieks te eten en de witte wijn (van de roboladruif) smaakt meer dan voortreffelijk.

1 gedachte over “Kefalonia VI

    • Auteur gravatar

      leuk hartstikke bedankt!!
      lijkt ons ook een ontzettend leuk idee samen op zo’n grieks eiland te zitten.
      ga maar door met plannen maken !
      hopen jullie morgen weer te zien !
      wij hopen morgen wat goed nieuws van de specialist te horen. het is zo’n soort echternacher processie : twee stappen voorwaarts een terug.
      ikzelf zal volgende week vrijdag geopereerd worden. het is toch wel behoorlijk lastig langzamerhand, vooral ‘s-avonds.
      groetjes,
      +pa+

Reacties zijn gesloten.